[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Tweedehands laptops Rotterdam

Tweedehands laptops gezocht in Rotterdam en omgeving? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen. Naicom is namelijk sinds 1998 hét adres in Rotterdam voor 2dehands laptops en pc’s. Vanuit onze winkel in de Benthuizerstraat 10a in het Oude Noorden bieden wij service, ondersteuning en hulp bij het aanschaffen van tweedehands computers en laptops.

Tweedehands laptops in Rotterdam en omgeving

Waarom een gloednieuwe laptop aanschaffen als tweedehands laptops precies hetzelfde kunnen? En dat voor een veel lagere aanschafprijs dan de nieuwste laptops die u in de winkel ziet liggen. Dat is dus ook ons idee.

Veel mensen kopen direct een nieuwe laptop wanneer de oude computer mankementen begint te vertonen. Zonde, want een 2dehands laptop is én goedkoper in aanschaf én heeft precies dezelfde functionaliteiten als een nieuwe computer. Zeker wanneer de tweedehands laptop onder handen wordt genomen door een specialist.

Alle tweedehands laptops uit ons assortiment zijn door onze eigen Technische Dienst met de grootste zorg nagekeken, getest, beoordeeld en waar nodig gerepareerd. Verouderde of defecte onderdelen worden vervangen en de refurbished computer wordt uitgerust met een uitgebreid softwarepakket.

Wanneer u een tweedehands laptop bij ons aanschaft bent u altijd verzekerd van:

  • een laptop die door onze eigen Technische Dienst tip-top in orde is gemaakt;
  • 12 maanden garantie op hardware;
  • een uitgebreid softwarepakket met onder meer: Windows, Antivirus, Open Office, Adobe reader en Live Mail;
  • gratis service: gratis back-up en gratis overzetten van bestanden naar de 2dehands laptop;
  • een laptop die u meteen kunt gebruiken. Alle tweedehands laptops worden gebruiksklaar afgeleverd.

Wacht daarom niet langer en neem snel contact met ons op voor onze actuele voorraad 2dehands laptops. Neem online contact met ons op, bel ons op 010 – 265 73 37 of bezoek onze winkel in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam!

Direct contact opnemen.

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen

Onze actuele voorraad tweedehands laptops

Het aanbod gebruikte laptops op onze website is NIET ons actuele aanbod tweedehands laptops en pc’s. De computers die te zien zijn op onze website dienen ter indicatie. Zodat u een goed beeld heeft van de verschillende 2dehands laptops en computers die wij aanbieden, welke specificaties deze computers hebben en wat de richtprijs van een refurbished laptop ongeveer is.

Vrijwel dagelijks maken wij klanten blij met een gebruikte pc of laptop en komen er nieuwe tweedehands computers bij ons binnen. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u dan ook vriendelijk om contact met ons op te nemen om het actuele assortiment 2dehands computers te ontdekken. Wij vertellen u graag alles over ons huidige aanbod en voorzien u van onafhankelijk advies bij het kopen van een tweedehands laptop of pc.

Waarom een 2dehands laptop bij Naicom?

Kent u de oude klassieke computerwinkel nog uit de jaren ’90? Die winkel met experts waar u graag even binnenstapte om uw computer gerelateerde vragen te stellen of uw inktcartridges bij te laten vullen? Als u in de veronderstelling bent dat deze oude vertrouwde computershop uit het straatbeeld is verdwenen, kunnen we u vertellen dat niets minder waar is. Deze is namelijk gewoon nog steeds te vinden in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam!

Wij helpen u graag bij het kopen van een nieuwe of tweedehands computer middels onafhankelijk advies en de vertrouwde service zoals u deze kent van de klassieke computerwinkel. We nemen de tijd om u alles te vertellen over de tweedehands laptop of pc en bekijken graag samen met u welke computer het beste aansluit bij uw persoonlijke behoefte.

Daarnaast kunnen we ons met recht een specialist in computers noemen. Naast het verkopen van nieuwe en gebruikte computers repareren we namelijk ook pc’s en laptops. Dit doen we vanuit onze winkel in Rotterdam, maar ook gewoon bij u thuis. Zelfs als u de computer niet bij ons heeft aangeschaft. Computers zijn immers ingewikkelde apparaten en we helpen u maar wat graag bij dit ingewikkelde stukje techniek. Middels reparaties, maar dus ook bij de aanschaf van een ‘nieuwe’ 2dehands laptop of pc.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op om de actuele voorraad tweedehands laptops te achterhalen. Bel ons op 010 – 265 73 37 om direct met één van onze specialisten te spreken of neem via het online formulier contact met ons op. Het actuele aanbod gebruikte computers liever in levende lijve aanschouwen? Kom dan vooral langs in onze computerwinkel in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam!