Computerhulp & computer reparatie Rotterdam

Op zoek naar computerhulp of computer reparatie in Rotterdam en omgeving? Naicom.nl repareert computers en laptops bij   ons op locatie aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam. We repareren alle merken Windows PC’s en  laptops. Ook als de computer niet bij ons is aangeschaft. Dus heeft u een kapotte PC of laptop en wilt u uw computer laten maken? Wacht dan niet langer en schakel onze computer reparatie service in!

Computerhulp en computer reparatie in Rotterdam en omgeving

Bent u woonachtig in Rotterdam of omgeving en bent u op zoek naar een specialist die uw computer kan repareren? Dan heeft u onze computerhulp nodig. Bij Naicom.nl repareren we uw defecte computer doorgaans binnen twee werkdagen. U kunt uw computer bij ons in de winkel laten maken.

Wij voeren reparaties uit aan computers, waarbij geen hardware- of softwareprobleem ons te gek is. Veel voorkomende computerproblemen waar wij hulp bij bieden zijn onder meer:

  • Computers die niet willen opstarten
  • Trage PC’s
  • Zwart- of geen beeld
  • Virussen en/of malware
  • Internet- of e-mailproblemen
  • Hardwareproblemen

Stop met u nog langer ergeren aan uw kapotte computer en laat uw PC of laptop repareren door onze experts. Bel ons op 010 – 265 73 37 om een afspraak in te plannen of reserveer uw plek direct online!

Direct contact opnemen.

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen

Waarom computerreparatie bij Naicom Systems?

Computers zijn een ingewikkeld stukje techniek. Zolang ze werken is alles prima, maar zodra ze mankementen gaan vertonen zitten veel mensen direct met de handen in het haar. Niet iedereen beschikt immers over de kennis en de middelen om een computer vakkundig te repareren, vanwaar een gerichte computerhulp gewenst is om uw computer te laten maken.

Naast onze reparatie service verkopen we ook  nieuwe en tweedehands computers. Al onze computers worden daarbij door ons eigen assemblageteam geassembleerd. We weten dus van zowel de software, als de hardware van PC’s en laptops werkelijk alles af en zetten deze kennis graag in om uw computerprobleem te verhelpen.

Hoe werkt computer reparatie bij ons?

Wanneer u uw computer door ons wilt laten repareren, dan kunt u uw computer bij ons langs brengen zonder afspraak. De meeste reparaties worden binnen 24 uur  behandeld.

Computerreparatie in onze winkel

In de meeste gevallen  repareren wij de defecte computer in ons pand aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam. 80% van alle computerreparaties geschiedt binnen 2 werkdagen. U kunt dus al weer gauw gebruik maken van uw PC of laptop als u voor computerreparatie bij ons kiest.

Voordat we beginnen met het repareren van de kapotte computer ontvangt u van ons eerst een prijsopgave zodat u weet wat er precies aan de computer mankeert en welke stappen wij zullen nemen om de computer te repareren. Ook bieden we u een overzicht van eventuele onderdelen die vervangen moeten worden aan de PC of laptop inclusief de prijs van de desbetreffende onderdelen. Besluit u vervolgens de computer door ons te laten repareren, dan vervallen de onderzoekskosten à € 20,- en nemen wij deze kosten voor onze rekening.

Direct uw computer laten repareren

Door deze werkwijze bieden we u een transparant inzicht in de reparatie van uw PC of laptop. Want dat u zelf niet over de kennis en middelen beschikt om de computer maken, wilt natuurlijk niet zeggen dat specialisten die dit wél kunnen misbruik mogen maken van uw onwetendheid. Helaas blijkt dit in de praktijk nog wel eens anders en Naicom.nl onderscheidt zich maar wat graag middels deze transparante manier van computers repareren.

Maak daarom vandaag nog een einde aan de ergernis die een kapotte computer u oplevert en laat ons uw PC of laptop maken door Naicom Systems. Bel ons op 010 – 265 73 37 om een afspraak in te plannen, reserveer hier direct uw plek online of bezoek ons in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam!