Wat vindt u van onze diensten?

Schrijf je review
1
2
3
4
5
Stuur
     
Annuleer

Schrijf je review

Naicom
Gemiddelde beoordeling:  
 501 reviews
door John van ENGELENBURG over Naicom
Altijd een lplossing

Naicom ik kom er al een aantal jaren en kan niet anders zeggen dan, uitstekend ,altijd een oplossing. Goed geprijst ,goede uitleg ,uitstekende service en zeer vriendelijke vakkundige
En deskundige mensen .

door S Ozcelik over Naicom
2 de Hands Dell laptop

ik was op zoek naar laptop, via internet kwam ik terecht bij NAICOM

zeer vriendelijk ontvangst en heel duidelijk uitleg kwa prijs ook zeer gunstig.

door Niek van Velzen over Naicom
aankoop gebruikte desktop

Zeer vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en een aantal handige tips. Desktop werkt uitstekend. Kortom Naicom was een vers6tandige keuze!

door Arie van der Ent over Naicom
Storing in PC

Er zat een storing in mijn pc waardoor hij er steeds uitklapte. Soms geen probleem en dan in eens weer eruit klappen en direct weer opnieuw opstarten. Zeer lastige irritante storing. Na een kleine beurt"" en uitgebreid zoeken toch een oplossing gevonden en werkt de PC weer goed. Een heel knappe prestatie van heel deskundige mensen. Echt een aanrader.

door Arie van der Ent over Naicom
Upgrade laptop

Een 8 jaar oude laptop met Windows 7, die zeer traag was, laten upgraden naar Windows 10 en de harde schijf vervangen door een SSD chip. Naicom heeft daar een heel mooie aanbieding voor waar we zeer tevreden mee zijn. top de laptop is nog nooit zo snel geweest.

door Chris over Naicom
uitstekende refurbished laptops

Kort geleden twee uitstekende refurbished laptops gekocht welke voldoen aan de verwachtingen. Tijdens de aankoop werd voldoende tijd genomen met een goede uitleg. Zeer vriendelijk personeel, kom er zeker terug.

door Susan over Naicom
Notebook weer perfect!

Mijn HP Notebook leek dood maar binnen enkele uren was hij weer tot leven gebracht met update naar Windows 10, een refurbished accu plaatsen en uitleg. En dat voor een bijzonder schappelijke prijs. Binnen een middag klaar, voor het weekeinde. Dit is een TOP-bedrijf met deskundige medewerkers. Een aanrader in Rotterdam.

door Frans over Naicom
Trage laptop weer als nieuw

De 10 jaar oude laptop leek aan vervanging toe. Een nieuwe harde (SSD) schijf en een windows-update zorgden er voor dat de boel sneller was dan ooit. En dat voor veel minder geld dan een nieuwe. Goede service en binnen een dag klaar.

door Ienze over Naicom
Laptop

Wij zijn al 20 jaar klant bij Naicom systems en ervaren nog steeds dezelfde goede service. Wij hebben een Laptop gekocht en deze bevalt prima.

door Olaf over Naicom
Laptop traag

Had 1-1,5 jaar gelden een laptop gekocht voor mijn dochter; het was een basis uitvoering van HP. Al vrij snel na aankoop bleek het zo verschrikkelijk traag te werken dat ermee werken onmogelijk bleek. Ben naar Naicom gegaan vanwege de goede recensies wat 100% terecht bleek te zijn! HDD vervangen door SDD een aantal controles uitgevoerd en hij loopt zelfs beter dan in nieuwstaat! Binnen een dag was het geregeld tegen een goede prijs. Ik kijk voortaan niet verder; Naicom blijft mijn adres!

Page 1 of 51:
«
 
 
1
2
3
 
»