Wat vind u van onze diensten?

Schrijf je review
1
2
3
4
5
Stuur
     
Annuleer

Schrijf je review

Naicom
Gemiddelde beoordeling:  
 452 reviews
door Johan & Annus over Naicom
PC in brand

Je gelooft het niet maar er was kortsluiting in onze PC Om precies te zijn kwam er rook uit de kast. Gauw de stekker eruit en daarna:wat nu? Bij Naicom perfect geholpen
Het bleek dat de aansluitng van de harde schijf al helemaal was doorgesmolten. Toch nog gelukt om de gegevens, m.n. de vakantiefoto's, eraf te krijgen.
Vervolgens alles nieuw: voeding, harde schijf, windows....fantastisch gedaan door Naicom en met veel geduld en vakmanschap en zo is de PC het weer gaan doen, als nieuw eigenlijk en bij dat alles voortdurend in overleg met ons..echt super

door Ed over Naicom
over naar Windows 10

Las in eerste instantie alarmerende berichten op Internet inzake de niet meer ondersteunde Windows-versies. Toen in paniek naar de Benthuizerstraat getogen. Kwam daar ongeveer om twee uur in de middag. Te woord gestaan door een uitermate betrouwbare meneer die door een combinatie van vakmanschap en een onvoorstelbaar hoog servicenivau ervoor gezorgd heeft dat ondergetekende amper 4 uur later al weer op zijn aangepaste (windows 10) kon werken. Omdat die ruimte er net even was heeft meneer bij mij thuis ook de boel weer aangesloten. Ik heb er zelf niet zoveel verstand van waardoor in de loop der jaren een kluwen van kabels en snoeren was ontstaan waar ik zelf niet durfde aan te gaan hannessen ! Hij heeft gelukkig allerlei inmiddels overbodige snoeren en kabels gereduceerd tot een overzichtelijk geheel. Sommigen waren helemaal niet meer nodig. Plus nog wat bruikbare tips voor de inrichting van het PC meubeltje. Kortom, het was een groot rommeltje maar nu ziet het er weer prachtig en overzichtelijk uit! Uit zichzelf meer doen dan formeel nodig zou zijn. Ik vond het een formidabele service en ik kan iedereen deze zaak aanraden. Van mijn betoog is geen woord overdreven; wat een begrip voor de klant die er zelf niet zoveel van snapt ! Vakmensen en SERVICE met een dikke hoofdletters ! Dik tevreden en mij zien ze weer terug als er wat aan de hand is op PC gebied.

door Wazier Molai over Naicom
Windows 10 Pro +SSD

Ik ben 8 januari jl. geweest bij Naicom om mijn oude desktop pc van Windows 7 over te zetten naar Windows 10. Mij werd meteen verteld dat overzetten op deze oude pc NIET gaat lukken. Ik kreeg een andere(en veel beter uitziende en moderne versie) te zien en kreeg eind van de dag al een telefoon dat mijn pc gereed is en overgezet is van de back-up.

Heel professioneel, efficiënt en verstand van zaken heeft de man die mij geholpen heeft(ik denk de eigenaar zelf). Mijn pc is echt SUPER snel!!! En wat een aanbod/voorraad aan desktop. Waar(d) voor je geld... absoluut.

door Jan Van Bommel over Naicom
Aanschaf nieuwe computer

We zijn heel blij met Naicom! Fantastisch geholpen in onze keuze en alles van de oude computer overgezet op de nieuwe. Kon meteen weer aan de slag. Grote aanrader. Jan en Ans

door Nils Mekel over Naicom
Refurbished PC

Wat moet ik zeggen over deze mooie computershop? Makkelijk te bereiken met de tram, fijne communicatie via e-mail en in de winkel.... En tenslotte, waar het om gaat: een mooie (refurbished :- ) PC!! Ik wordt hier vrolijk van! Thanx Naicom! Top!

door Ed over Naicom
Aanrader

Op zoek naar gebruikte laptop deze winkel gevonden vanwege de goede beoordelingen. En dat was een goed idee, want hoewel ik alleen maar even ging informeren, ging ik blij weg met een uitstekende laptop voor een zeer redelijke prijs. En ook nog mijn ssdschijf met alle data van mijn oude/kapotte laptop overgezet naar een externe ssd schijf. En klein detail: bij een volgend bezoek om de oude data op te halen ook nog mijn naam herinneren, dat geeft je een prettig gevoel. Aanrader.

door Nico Looijen over Naicom
Een goed gevoel

Een zaak waar je nog als een klant wordt behandeld. Direct en duidelijk. Na uitgebreid advies naar volle tevredenheid een laptop aangeschaft. Geeft een goed gevoel.

door Bert de Groot over Naicom
Keurig geholpen

Ben nu twee keer in deze winkel geweest, twee keer een refurbished computer gekocht. Beide keren keurig geholpen. Er word tijd gemaakt om te inventariseren wat precies de wensen zijn. Dan komt er een pasklare aanbieding. Er word uitleg gegeven op alle vragen die ik als digibeet stel. Zonder meer prettig. Ik woon in Noord Holland maar ga graag naar deze winkel. Ik heb nu twee goed functionerende systemen.
Als ik vragen heb kan ik bellen.

door Bart over Naicom
Perfecte service

De voeding van mijn PC was kapot. Gezocht naar een bedrijf, dat deze kon repareren voor mij en Naicom gevonden. Perfecte service, bijzonder aardige mensen en mijn PC was in no time gerepareerd. De PC werd zelfs in mijn auto geladen door de medewerker. Dit bedrijf is echt aan te bevelen. Was voor mij de eerste keer, maar mocht er weer iets aan mijn PC zijn, dan ga ik zeker terug naar hen.

door S. Arendsen over Naicom
Naicom

Van de week een geweldig snelle 2e hands laptop gekocht bij Naicom Systems, voor een heel goede prijs ook.
Ik ben zeer tevreden. Wat een ontzettend aardige eigenaar. Ik raad iedereen deze deze winkel, in het hart van Rotterdams Oude Noorden aan. Hartelijk dank Naicom!

Page 1 of 46:
«
 
 
1
2
3
 
»