Wat vindt u van onze diensten?

Schrijf je review
1
2
3
4
5
Stuur
     
Annuleer

Schrijf je review

Naicom
Gemiddelde beoordeling:  
 463 reviews
door Foto Werkgroep Ommoord over Naicom
trage laptop wer als nieuw

trage laptop ter reparatie aangeboden. De keuze was schone installatie van Windows 10 of schone installatie plus nieuwe SSD kaart. Momenteel in de actie voor € 129. Laatste keus gedaan en de laptop is weer als nieuw en vele malen sneller dan voorheen.
Prima advies en alles was met slechts 1 dag geregeld. Naicom is super!!

door Tony bos over Naicom

ben een paar jaar vaste klant,ik ga nergens anders heen...ik blijf klant voor het leven!!!!!!

door Patricia over Naicom
Reparatie laptop

Afgelopen week met een irritant hard piepende laptop bij Naicom geweest voor reparatie. Na een grondig onderzoek helaas geconstateerd dat het niet te verhelpen was. Wel het kabeltje van het geluid losgehaald waardoor de piep in ieder geval niet meer hoorbaar was. Omdat ik mijn laptop behoorlijk intensief gebruik voor het afspelen van media zal er op (korte) termijn toch een nieuwe moeten komen. Na heldere voorlichting van de supervriendelijke eigenaar ben ik er van overtuigd dat dat een refurbished laptop van Naicom zal worden. Fijne mensen en goede service!

door Laurent over Naicom
review

uitstekend advies, prima service zowel voor nieuw als refurbished. Kwam de zaak uit met precies wat ik nodig had. Dank Naicom.

door Hannie Sas over Naicom
ssd upgrade met windows 10

Goede avond ,
ik heb een laptop van 2012, heb deze bij naicom gebracht voor een onderhoudsbeurt, meneer vertelde mij dat de laptop niet meer beschermd was en bood aan windows 10 er op te zetten , mijn laptop daar gelaten met de mededeling dat meneer moest doen wat hij dacht te moeten doen , de volgende dag was de laptop gereed en echt , ik kon niet geloven dat ie zo snel was, het leek alsof ik een nieuwe laptop had gekregen. SUPERRRRR.
Zo klantvriendelijk maak je bijna nergens meer mee, je mag altijd terug komen als er iets niet lukt ..
Oh ja, het belanfgrijkste ....de prijs .....ik zou zeggen ga er heen , maak kennis met deze bijzonder aardige,vriendelijke mensen weet zeker dat u er blijft komen.
meneer Naicom , ik ben zo blij nogmaals hartelijk dank.
H.Sas

door Rob over Naicom
Aankoop Laptop

Mijn eerste ervaring met "Naicom" was verrassend goed.
Het begon met een vrijblijvend advies,waarna ik snel heb besloten om een gebruikte laptop te kopen. Hierbij werd ik aangenaam verrast door een bijgeleverde gratis draadloze muis en een HDMI adapte.
Hoe de aftersale en/of service c.q. garantie verloopt moet ik nog meemaken, maar voorlopig ben ik zeer te vreden.

door Lakhan Laull over Naicom
recommend

Naicom computers work very good without any problems,so i will recommend Naicom computers to anyone.

door Rob Nijhof over Naicom
geweldige service

geweldige service kwaliteit vakkenis

door Joyce over Naicom
refurbished desktop

op zoek naar betaalbare refurbished desktop zonder teveel toeters en bellen. Bij Naicom vragen ze wat voor gebruiker je bent en op basis daarvan wordt geadviseerd wat je echt nodig hebt. De eigenaar neemt alle tijd en je kunt op basis van zijn advies een goed besluit nemen. Hier staan klantgerichtheid en klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel. Mijn desktop werkt snel en prima voor een fijne prijs. Voor ieder wat wils. Een winkel waar je graag terugkomt.

door Koos Boelsen over Naicom
Aanschaf computer en Laptop.

Zowel onze desktop als onze laptop waren aan vervanging toe. Na rondgekeken te hebben op web kwamen wij door de goede reviews terecht bij Naicom. Wij kregen daar op een prettige manier heel goed adviezen wat erin resulteerde dat wij met een goede laptop en desktop huiswaarts gingen. Beide machines werken tot volle tevredenheid. wij kunnen Naicom dan ook van harte aanbevelen.

Page 1 of 47:
«
 
 
1
2
3
 
»