Wat vind u van onze diensten?

Schrijf je review
1
2
3
4
5
Stuur
     
Annuleer

Schrijf je review

Naicom
Gemiddelde beoordeling:  
 419 reviews
door Corne over Naicom
Nieuwe Laptop

Mijn laptop met Windows 7 was aan onvermijdelijke vervanging toe.
Op het internet gekeken waar ik me van mijn kopzorgen kon ontdoen.
De website van Naicom zag er goed uit en eenmaal daar aangekomen werd al snel duidelijk dat de klant op de eerste plaats staat en de getoonde vakkennis en enthousiasme deden het vertrouwen snel toenemen.
Mijn nieuwe laptop met Windows 10 is keurig ingericht en alles werkt naar behoren, het systeem zelf is even wennen maar je gaat er zo mee aan de gang.
Kortom dit adres is de juiste beslissing geweest en kan ik dus ook zeer aanbevelen.

door Hans Korbee over Naicom
Goed

Mooie gebruikte laptop gekocht, met veel geduld is de Office licentie overgezet ! Mooie prijs ook.

door Martin Schenk over Naicom
Super klantvriendelijk

Super klantvriendelijk, echt goede service zeer tevreden en raad hen bij iedereen aan!! ­čĹŹ­čĹŹ

door Marijke Lammers over Naicom
Super geholpen!

Mijn collega wees mij op deze winkel omdat mijn labtop heel raar aan het doen was, precies op het moment dat het natuurlijk helemaal niet uitkwam. Super geholpen, er werd in oplossingen meegedacht en geadviseerd. Heel erg blij met de service en het meedenken. Ik kom er graag met mijn vragen!

door R. Alblasserdam over Naicom
Super!

Vandaag een refurbished laptop gekocht. Uitstekend geholpen. Met gratis muis en laptoptas erbij. Top. Ik kom zeker terug.

door Margit van den Berg over Naicom
Aankoop laptop

Een kennis van Seniorweb adviseerde ons naar Naicom te gaan toen de computer van mijn man niet meer op wilde starten. Hij had goede ervaringen met dit bedrijf en vond de eigenaar zeer betrouwbaar. Helaas viel er niets meer te repareren aan de kapotte computer en Naicom bood mijn man een refurbished computer aan voor een zeer schappelijke prijs. Tot onze grote opluchting slaagde Naicom er ook in om alle bestanden ongeschonden over te zetten op de nieuwe computer. Toen mijn eigen computer ook steeds trager werd besloten we wat meer informatie in te winnen over een laptop omdat je dan wat mobieler bent en niet alleen maar op een vaste plek achter de computer hoeft te zitten. Naicom nam uitgebreid de tijd om ons de voordelen en de werking van een laptop uit te leggen en hij had ook een degelijk refurbished Dell exemplaar op voorraad. De beslissing was daarna snel genomen. Naicom paste de laptop verder aan naar onze wensen en rekende hier niets extra's voor, ook de draadloze muis en het kopi├źren van alle bestanden van mijn pc naar de laptop behoorden tot de service. Toen we een dag later de spullen op kwamen halen werd er weer ruim de tijd genomen zodat ik de laptop uit kon proberen en mijn gekopieerde bestanden kon controleren. Naicom adviseerde ons wel de trage computer t.z.t. langs te brengen zodat hij hem weer up-to-date kon maken. Dat zullen we ook zeker doen. Voorlopig zijn we echter zeer tevreden met de mooie en supersnelle laptop! We kunnen dit kleine, maar zeer klantvriendelijke en professionele bedrijf dan ook van harte aanbevelen!

door Ed over Naicom
Zo kom je ze niet vaak meer tegen.

Vanaf het eerste moment had ik al het gevoel dat ik met mijn probleem bij de juiste zaak was binnengestapt. De service was veel meer dan ik had verwacht. Het meedenken en advies gaf mij direct het gevoel dat het hier niet alleen om de verkoop van computer attributen ging, ik werd geadviseerd het juiste aan te schaffen dat minder belastend was voor mijn portemonnee. Mocht je ff wachten op je computer, dan was er koffie. Kortom, een top bedrijf. Een absolute aanrader!!

door Patrick over Naicom
Vriendelijk en behulpzaam en heeft tijd voor je

Goede service, vriendelijk bediening en heeft tijd voor. Het het belangrijkste goede spullen

door Ad over Naicom
nieuwe laptops

hallo,
Hier twee laptops aangeschaft uit lease. Volledig opnieuw geïnstalleerd met 8 gb geheugen 128 SSD en Intel Core I5! prima uitleg gehad en behuizing van laptops zijn super. Dit alles voor een zeer schappelijke prijs van 330,- euro per stuk!! Geeft de heer Naycom er ook nog even gratis twee draagtassen en twee draadloze muizen bij! Wat een service... Een aanrader dus , hoef je net voor op zoek te gaan elders!! Super bedankt Heer Naycom!!

door EllendigeTullip J├Ągermeister over Naicom
De beste computerzaak

Wellicht een van de beste computerzaken in Rotterdam. Stinkend veel ervaring en kwaliteit is top. De zaak eigenaar Naicom is toch wel het hoogtepunt van de zaak, zeer behulpzaam en geeft heel vaak persoonlijke kortingen. Klein zaakje, maar met een groot hart!!!

Page 1 of 42:
«
 
 
1
2
3
 
»