Wat vindt u van onze diensten?

Schrijf je review
1
2
3
4
5
Stuur
     
Annuleer

Schrijf je review

Naicom
Gemiddelde beoordeling:  
 459 reviews
door Hannie Sas over Naicom
ssd upgrade met windows 10

Goede avond ,
ik heb een laptop van 2012, heb deze bij naicom gebracht voor een onderhoudsbeurt, meneer vertelde mij dat de laptop niet meer beschermd was en bood aan windows 10 er op te zetten , mijn laptop daar gelaten met de mededeling dat meneer moest doen wat hij dacht te moeten doen , de volgende dag was de laptop gereed en echt , ik kon niet geloven dat ie zo snel was, het leek alsof ik een nieuwe laptop had gekregen. SUPERRRRR.
Zo klantvriendelijk maak je bijna nergens meer mee, je mag altijd terug komen als er iets niet lukt ..
Oh ja, het belanfgrijkste ....de prijs .....ik zou zeggen ga er heen , maak kennis met deze bijzonder aardige,vriendelijke mensen weet zeker dat u er blijft komen.
meneer Naicom , ik ben zo blij nogmaals hartelijk dank.
H.Sas

door Rob over Naicom
Aankoop Laptop

Mijn eerste ervaring met "Naicom" was verrassend goed.
Het begon met een vrijblijvend advies,waarna ik snel heb besloten om een gebruikte laptop te kopen. Hierbij werd ik aangenaam verrast door een bijgeleverde gratis draadloze muis en een HDMI adapte.
Hoe de aftersale en/of service c.q. garantie verloopt moet ik nog meemaken, maar voorlopig ben ik zeer te vreden.

door Lakhan Laull over Naicom
recommend

Naicom computers work very good without any problems,so i will recommend Naicom computers to anyone.

door Rob Nijhof over Naicom
geweldige service

geweldige service kwaliteit vakkenis

door Joyce over Naicom
refurbished desktop

op zoek naar betaalbare refurbished desktop zonder teveel toeters en bellen. Bij Naicom vragen ze wat voor gebruiker je bent en op basis daarvan wordt geadviseerd wat je echt nodig hebt. De eigenaar neemt alle tijd en je kunt op basis van zijn advies een goed besluit nemen. Hier staan klantgerichtheid en klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel. Mijn desktop werkt snel en prima voor een fijne prijs. Voor ieder wat wils. Een winkel waar je graag terugkomt.

door Koos Boelsen over Naicom
Aanschaf computer en Laptop.

Zowel onze desktop als onze laptop waren aan vervanging toe. Na rondgekeken te hebben op web kwamen wij door de goede reviews terecht bij Naicom. Wij kregen daar op een prettige manier heel goed adviezen wat erin resulteerde dat wij met een goede laptop en desktop huiswaarts gingen. Beide machines werken tot volle tevredenheid. wij kunnen Naicom dan ook van harte aanbevelen.

door Gina Van Der Burg over Naicom
Refurbished Laptop

was op zoek naar een goede referbushed laptop,en heb die gevonden bij naicom ,je krijgt goede uitleg over de computer en de eigenaar neemt echt de tijd voor je,een hele prettige zaak waar je je nog echt klant voelt

door Johan & Annus over Naicom
PC in brand

Je gelooft het niet maar er was kortsluiting in onze PC Om precies te zijn kwam er rook uit de kast. Gauw de stekker eruit en daarna:wat nu? Bij Naicom perfect geholpen
Het bleek dat de aansluitng van de harde schijf al helemaal was doorgesmolten. Toch nog gelukt om de gegevens, m.n. de vakantiefoto's, eraf te krijgen.
Vervolgens alles nieuw: voeding, harde schijf, windows....fantastisch gedaan door Naicom en met veel geduld en vakmanschap en zo is de PC het weer gaan doen, als nieuw eigenlijk en bij dat alles voortdurend in overleg met ons..echt super

door Ed over Naicom
over naar Windows 10

Las in eerste instantie alarmerende berichten op Internet inzake de niet meer ondersteunde Windows-versies. Toen in paniek naar de Benthuizerstraat getogen. Kwam daar ongeveer om twee uur in de middag. Te woord gestaan door een uitermate betrouwbare meneer die door een combinatie van vakmanschap en een onvoorstelbaar hoog servicenivau ervoor gezorgd heeft dat ondergetekende amper 4 uur later al weer op zijn aangepaste (windows 10) kon werken. Omdat die ruimte er net even was heeft meneer bij mij thuis ook de boel weer aangesloten. Ik heb er zelf niet zoveel verstand van waardoor in de loop der jaren een kluwen van kabels en snoeren was ontstaan waar ik zelf niet durfde aan te gaan hannessen ! Hij heeft gelukkig allerlei inmiddels overbodige snoeren en kabels gereduceerd tot een overzichtelijk geheel. Sommigen waren helemaal niet meer nodig. Plus nog wat bruikbare tips voor de inrichting van het PC meubeltje. Kortom, het was een groot rommeltje maar nu ziet het er weer prachtig en overzichtelijk uit! Uit zichzelf meer doen dan formeel nodig zou zijn. Ik vond het een formidabele service en ik kan iedereen deze zaak aanraden. Van mijn betoog is geen woord overdreven; wat een begrip voor de klant die er zelf niet zoveel van snapt ! Vakmensen en SERVICE met een dikke hoofdletters ! Dik tevreden en mij zien ze weer terug als er wat aan de hand is op PC gebied.

door Wazier Molai over Naicom
Windows 10 Pro +SSD

Ik ben 8 januari jl. geweest bij Naicom om mijn oude desktop pc van Windows 7 over te zetten naar Windows 10. Mij werd meteen verteld dat overzetten op deze oude pc NIET gaat lukken. Ik kreeg een andere(en veel beter uitziende en moderne versie) te zien en kreeg eind van de dag al een telefoon dat mijn pc gereed is en overgezet is van de back-up.

Heel professioneel, efficiënt en verstand van zaken heeft de man die mij geholpen heeft(ik denk de eigenaar zelf). Mijn pc is echt SUPER snel!!! En wat een aanbod/voorraad aan desktop. Waar(d) voor je geld... absoluut.

Page 1 of 46:
«
 
 
1
2
3
 
»