Wat vindt u van onze diensten?

Schrijf je review
1
2
3
4
5
Stuur
     
Annuleer

Schrijf je review

Naicom
Gemiddelde beoordeling:  
 487 reviews
door Gio over Naicom

snelle laptop en fijn om mee te werken zeker een aanrader

door Martin over Naicom
refurbished laptop

Had een betere laptop nodig om Linux op te draaien, mijn 15 jaar oude Dell kon dat niet meer aan.Zag ik toch een mooie refurbished Dell voor niet teveel geld. Supersnel en niet eens zo duur. Top zaak.
Zeker een aanrader als je kwaliteit zoekt en niet te veel centjes wilt uitgeven.

door Hans over Naicom
Warm Bad

Na 20 jaar weer terug bij Naicong waar ik een mooie laptop heb gekocht. Deskundig en klantgericht en altijd heel attent tegenover de klant. Vergeet de grote doos schuivers...het is een unieke boutique experience bij Naicom en ik zal voortaan weer terugkeren voor advies en onderhoud. Keep up the good work.

door George Wagner over Naicom
De klant is Koning

Al jaren zijn wij met de gehele familie (18 personen) vaste klant. Altijd een vriendelijk woord en een eerlijk advies. De service is top en heel snel. Hier is de klant koning. Een aanrader voor iedereen.

door E Maduro over Naicom
Laptop

Donderdag mijn laptop weg gebracht die al 2 jaar kapot in de kast lag en vrijdag weer kunnen ophalen en het werkt super super snel ben zo blij ook al mijn foto's bewaard gebleven ik raad iedereen aan om daar zijn kapotte laptops te brengen en mocht je een laptop willen kopen kan je ook daar terecht voor een prikkie.
Zij houden zich aan hun woord super geweldig vind ik dat en dicht bij huis

door E over Naicom
laptop

ik heb me laptop gehaald bij naicom werkt super snel ben er super blij mee en heel vriendelijk man

door Wim Vroegindeweij over Naicom
Nieuwe computer

vandaag mijn nieuwe computer van Naicom. Werkt weer prima en alles werd voor me overgezet. prima service.

door peter over Naicom
Tevreden klant

Bent u op zoek naar een goede computerwinkel
Dan raad ik u aan om naar Naicom Systems tegaan
Een vriendelijke eigenaar met kennis van zaken.
Ik kom al een heel lange tijd bij naicom
Raad het echt iedereen aan goed en vriendelijk personeel
En altijd betaalbaar en goed advies

door Muel van Bunge over Naicom
service

Het scherm van mijn laptop functioneerde niet goed.Ik had deze laptop bij Naicom gekocht. Naicom heeft het scherm kosteloos vervangen en het functioneert nu weer prima. De reparatie was heel snel klaar, uitstekende service!

door Guus Manuhutu over Naicom
Een parel in Rotterdam

Een parel in Rotterdam.
Op zoek naar een goede computerwinkel heb ik het geluk deze te vinden. De reviews over deze zaak zijn terecht en helemaal niet overdreven. Op grond van de reviews heb ik Naicom Systems opgezocht. Ik kan inderdaad zeggen dat ik te maken kreeg met een vriendelijke eigenaar met kennis van zaken. Een man die goede adviezen geeft en kundig en begrijpelijk uitleg geeft. Dit heeft me vertrouwen gegeven en ik heb bij hem een nieuwe PC gekocht. Ik ben er tevreden over en alle programma’s die ik heb zijn op de nieuwe PC teruggezet. Een paar dagen later durfde ik mijn laptop toe te vertrouwen voor Windows 10 plus en SSD upgrade. Ik ben meer dan tevreden met mijn aangekochte PC en met mijn snellere laptop en heb er vertrouwen in altijd bij Naicom terecht te kunnen voor advies. Bedankt Naicom en bedankt medewerkers van Naicom.

Page 1 of 49:
«
 
 
1
2
3
 
»