Wat vind u van onze diensten?

Schrijf je review
1
2
3
4
5
Stuur
     
Annuleer

Schrijf je review

Naicom
Gemiddelde beoordeling:  
 391 reviews
door Tessa over Naicom
Super service!

Ik had via een kennis vernomen dat ik mijn laptop bij Naicom moest laten maken en dat heb ik gedaan. Ik heb een zeer positieve ervaring bij Naicom. Mijn laptops, waren in een niet al te beste staat meer, maar Naicom heeft ze weer in nieuwe staat gerepareerd tegen een schappelijke prijs. De eigenaar is professioneel, heeft veel kennis van zaken en is uiterst vriendelijk. Wat ik zeer goed vind, is dat je laptop niet zomaar wordt gerepareerd, maar dat er wordt uitgelegd waarom iets wordt gedaan. Ook wordt advies gegeven wat de beste oplossing is voor jouw laptop. Bij Naicom denkt men met je mee. Ik zou iedereen aanraden zijn laptop te laten maken bij Naicom!

door Colin over Naicom
Heel goed geholpen

Via mijn vader heb ik Naicom leren kennen. Ik was al van plan voor veel geld een nieuwe gamecomputer aan te schaffen, maar mijn oude gamecomputer is doorgelicht en doet het weer prima! Naicom kiest niet voor het snel geld verdienen, maar voor een goede service!

door Perry over Naicom
uitstekende service

Hele goede persoonlijke service, ik ben vriendelijk en vakkundig geholpen door mensen die verstand van zaken hebben.
Geen verkooptrucs maar gewoon deskundig advies.
Een echte aanrader.

door Paul Pronk over Naicom
Goed geholpen

Mijn zoons zijn in het verleden al goed geholpen door Naicom, maar nu was ik aan de beurt. Mijn laptop liep na het opstarten steeds vast en wat bleek, de ssd schijf was kapot. Een nieuwe en grotere schijf was zo besteld en geplaatst. De laptop zelf werd ook nog uitvoerig getest voordat ik hem mee kon nemen. Hier spreekt een tevreden mens!

door O. van Dijk over Naicom
Super

Ik had nog nooit van Naicom gehoord, ik zocht een refurbished laptop en kwam via internet bij deze winkel uit. Op zaterdagochtend had ik een mail gestuurd met wat informatie waaraan de laptop moest voldoen en ik kreeg snel een helder antwoord. De maandag erop liep ik de zaak binnen en ik hoefde maar 1 woord te zeggen en de eigenaar wist direct wie ik was en wat ik zocht. Hij heeft me uitstekend geholpen, ik kon gaan zitten, kreeg wat te drinken, en hij heeft me een aantal opties uitgebreid uitgelegd. Hij had zelfs al wat vooronderzoek gedaan naar de specs van het programma waarmee ik wilde gaan werken. Eigenaar is zeer deskundig, attent, neemt de tijd en is wars van de snelle verkooptrucs die je elders om je oren krijgt. Als ik in de toekomst nog meer nodig heb of ik heb een computerprobleem ga ik zeker terug naar deze zaak. Perfecte service, absolute aanrader!

door Marieken Wagelaar over Naicom
Perfect

Wat zijn wij weer ontzettend goed, vriendelijk en kundig geholpen bij Naicom. Al ruim 10 jaar komen wij bij dit bedrijf voor allerlei zaken: schoonmaken computer, anti-virus, en deze keer voor een nieuwe laptop. We zijn super tevreden over dit zeer betrouwbare en betaalbare bedrijf.

door peter over Naicom
weer tevreden naar huis gegaan

Van ochtend bij naicom een beeldscherm en printer en een muis gekocht
En zo als ik gewend ben van hun weer top service
Dank jullie wel weer
Blijf hun trouwe klant wat ik al geruime tijd ben en blijf
Naicom bedankt voor de goede service

door peter over Naicom
Tevreden klant

zo als van ouds weer zeer tevreden naicom is en blijft onze zaak zeer deskundige mensen
de computer heeft een upgrade gehad en draait als een nieuwe dank jullie wel voor De service is weer uitstekend
Blijf nog jaren klant

door Marilyn over Naicom

Via het internet gezocht naar een computerzaak voor reparatie van mijn laptop en kwam zo Naicom Systems tegen. Heb de goede reviews gelezen en besloot langs te lopen. Nu heb ik mijn laptop iets langer dan een week terug en die draait PRIMA!
De service is uitstekend. Je krijgt goede uitleg over issues die er spelen en passende adviezen.

door Nathalie Nelisse over Naicom

Super goede service en adviezen.
Ik raad het zeker aan om daar eens een kijkje te nemen als je opzoek bent naar een computer.

Page 1 of 40:
«
 
 
1
2
3
 
»