Computer laten maken?

€20,- Bekijk onze tarieven

Wat vind u van onze diensten?

Schrijf je review
1
2
3
4
5
Stuur
     
Annuleer

Schrijf je review

Gemiddelde beoordeling:  
 386 reviews
door Marieken Wagelaar over Naicom
Perfect

Wat zijn wij weer ontzettend goed, vriendelijk en kundig geholpen bij Naicom. Al ruim 10 jaar komen wij bij dit bedrijf voor allerlei zaken: schoonmaken computer, anti-virus, en deze keer voor een nieuwe laptop. We zijn super tevreden over dit zeer betrouwbare en betaalbare bedrijf.

door peter over Naicom
weer tevreden naar huis gegaan

Van ochtend bij naicom een beeldscherm en printer en een muis gekochtEn zo als ik gewend ben van hun weer top serviceDank jullie wel weerBlijf hun trouwe klant wat ik al geruime tijd ben en blijfNaicom bedankt voor de goede service

door peter over Naicom
Tevreden klant

zo als van ouds weer zeer tevreden naicom is en blijft onze zaak zeer deskundige mensende computer heeft een upgrade gehad en draait als een nieuwe dank jullie wel voor De service is weer uitstekendBlijf nog jaren klant

door Marilyn over Naicom

Via het internet gezocht naar een computerzaak voor reparatie van mijn laptop en kwam zo Naicom Systems tegen. Heb de goede reviews gelezen en besloot langs te lopen. Nu heb ik mijn laptop iets langer dan een week terug en die draait PRIMA!De service is uitstekend. Je krijgt goede uitleg over issues die er spelen en passende adviezen.

door Nathalie Nelisse over Naicom

Super goede service en adviezen.Ik raad het zeker aan om daar eens een kijkje te nemen als je opzoek bent naar een computer.

door HV over Naicom
Snelle service en redelijke prijzen

TOP! Kan iedereen aanraden hier eens een kijkje te nemen. Men neemt alle tijd en geeft goede adviezen.

door Marja over Naicom
veel service waar ze de tijd voor nemen

Ik kwam via via bij Naicom Systems terecht voor aanschaf van een nieuwe computer en ben blij dat ik daar een computer heb aangeschaft. Ik werd goed en rustig geholpen. De inhoud van mijn oude computer is in overleg op een externe schijf gezet en de Outlook versie die ik nog had op de nieuwe geïnstalleerd. Ik had binnen een dag een goed werkbare computer en hoefde ook niet te hannesen met contactgegevens en dergelijke. Een heel persoonlijke service die totaal verschilt van grotere winkels.

door Karel over Naicom
Kleinzaakje met grote service

Was op zoek naar een betrouwbare zaak in Rotterdam en deze heb ik bovenverwachting gevonden.Heb er een computer gekocht met toetsenbord/muis en Monitor en heb hem mij laten adviseren wat ik het beste kon aanschaffen. Ben vriendelijk en vooral professioneel geholpen. Hij heeft het spul zelfs thuis gebracht na afgesproken dag en voor mij geinstalleerd omdat het voormij moeilijk was om het spul thuis te krijgen. (helemaal TOP)Ben blij deze winkel te hebben gevonden eindelijk ook een zaak waar je terecht als er iets mis is met je computer.Naicom bedankt en tot een volgende keer.

door Fien over Naicom

Ik heb bij Naicom een APK keuring voor mijn laptop laten doen. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. Ik kreeg heel eerlijk, open en duidelijk te horen wat er mis was met mijn laptop en kreeg tips hoe ik er het beste mee om kon gaan en goed advies over of ik het zou moeten laten repareren of niet. Top service!

door Henk over Naicom

Net terug van een laptop kopen bij deze (klant)vriendelijke meneer.Heel vriendelijk ontvangen met de vraag of ik koffie of iets anders wilde drinken.Ik zocht een gerefurbiste laptop en meneer kon na de vereiste eisen te zeggen meteen de goede pakken. Alles netjes uitgelegd over de laptop en het verschil uitgelegd met de andere modellen.Zeer zeker niet opdringerig om een duurdere aan te schaffen. Nog een beetje korting op de draagtas voor de laptop en de deal was gesloten. Ik zou deze zaak ZEER ZEKER aanraden en ik kom er zeker voor de andere pc of laptop terug. Meneer Naicom, bedankt voor de goede service!

Page 1 of 39:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Openingstijden

Maandag - Zaterdag: 9.30 - 17.00
Zondag : Gesloten

Visit Us On Facebook