Wat vind u van onze diensten?

Schrijf je review
1
2
3
4
5
Stuur
     
Annuleer

Schrijf je review

Naicom
Gemiddelde beoordeling:  
 427 reviews
door Mevrouw Telg over Naicom
aanschaf PC

Vandaag een refurbished computer gekocht.Ik werd heel goed geholpen,door vriendelijk personeel.Hij nam de tijd om alles goed uit te leggen en daarbij heb ik nog 1 jaar garantie.
Ik beveel iedereen Naicom aan.
Hele goede service!!!

door RDanny Lodder over Naicom
Prima zaak

Vandaag bij Naicom een refurbished laptop gekocht. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg een gedegen uitleg over de werking en functies van de laptop. Prima zaak, die ik van harte aanbeveel.

door Jeannette over Naicom
Goede Service

Onze laptop was kapot. De ventilator deed het niet meer en er moest een nieuw onderdeel besteld worden. Ook zijn er gelijk flink wat virussen van de computer verwijderd. Naast een hele goede service zijn we ook heel vriendelijk en professioneel geholpen en kregen we weer een goed werkende laptop mee naar huis. Bedankt Naicom!

door Peter over Naicom
Goede zaak vriendelijke mensen

Mijn ervaring is altijd goed
Vandaag mijn computer gebracht voor upgrade

En was vandaag al klaar kom al lang bij naicom vind het een fijne zaak eerlijke mensen en klant vriendelijk wat je tegenwoordig niet meer ziet
Ga zo door naicom

door Cornelis de Jong over Naicom
Derde computer

Heb deze week mijn derde computer bij Naicom gekocht. Zeer betrouwbaar adres goede service. Aanrader voor iedereen die een nieuwe of gebruikte computer wil kopen.

door Service van hoog niveau over Naicom
Jilles

Voor directe vervanging van mijn videomontage desktop PC advies gevraagd. Nieuwe PC was wegens zeer specifieke wensen geen optie. Bij Naicom een refurbished exemplaar aangekocht die aan mijn wensen voldeed en nog werd aangepast met extra intern geheugen uit mijn oude kapotte PC, een andere videokaart die met 2 beeldschermen kon werken etc. Diverse kabels werden gratis meegegeven voor het geval ik die nodig bleek te hebben. Men maakte er een erezaak van om mij optimaal van dienst te zijn. Waar krijg je tegenwoordig een dergelijke klantvriendelijke service? Nou bij Naicom dus. Zeer aan te bevelen! En... de PC werkt voortreffelijk!

door Ralph Schuurman over Naicom
laptop weer als nieuw

Heel goed geholpen, mijn laptop weer als nieuw en veel sneller als ooit, top service

door Bruno Omrani over Naicom
Aankoop gebruikte laptop

Wij zochten een goede, gebruikte laptop. Deze bij Naicom gevonden. Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor informatie en demonstratie. Ook alle ruimte gekregen om vragen te stellen. Raden hem iedereen aan

door Corne over Naicom
Nieuwe Laptop

Mijn laptop met Windows 7 was aan onvermijdelijke vervanging toe.
Op het internet gekeken waar ik me van mijn kopzorgen kon ontdoen.
De website van Naicom zag er goed uit en eenmaal daar aangekomen werd al snel duidelijk dat de klant op de eerste plaats staat en de getoonde vakkennis en enthousiasme deden het vertrouwen snel toenemen.
Mijn nieuwe laptop met Windows 10 is keurig ingericht en alles werkt naar behoren, het systeem zelf is even wennen maar je gaat er zo mee aan de gang.
Kortom dit adres is de juiste beslissing geweest en kan ik dus ook zeer aanbevelen.

door Hans Korbee over Naicom
Goed

Mooie gebruikte laptop gekocht, met veel geduld is de Office licentie overgezet ! Mooie prijs ook.

Page 1 of 43:
«
 
 
1
2
3
 
»