Wat vindt u van onze diensten?

Schrijf je review
1
2
3
4
5
Stuur
     
Annuleer

Schrijf je review

Naicom
Gemiddelde beoordeling:  
 533 reviews
door Wim over Naicom
Super

Onze laptop is gereviseerd. SUPER. Een SSD upgrade. Is nu weer als nieuw en super werkbaar. Klantvriendelijk en supersnel geholpen

door Chiara over Naicom

Super goede laptop voor een super mooie prijs. Het is een super bedrijf, ze zijn heel erg klantvriendelijk en helpen je graag!! Zeker een aanrader als je een goede laptop wilt voor een mooie prijs. Het is ook goed uitlegd hoe hij werkt dat is fijn als je niet zoveel van laptops af weet. Ik ga je zeker aanraden op school rn bij mijn vrienden!

door Lia over Naicom
Ervaring

Goed advies om de juiste computer die past bij je behoefte door middel van een prettige en vriendelijke uitleg voor mensen die wat minder bekend zijn met de computer en dit allemaal voor een passende prijs.

door Natalie over Naicom
meer dan 100% tevreden klant

Mijn computer was na 5 jaar superrrrr traag geworden en afgeschreven door Mediamarkt. Het advies was weggooien en nieuwe kopen. Naicom heeft mijn computer na vakkundige controle voorzien van een nieuwe SSD-schijf en mijn computer is binnen 24 uur als nieuw voor een kleine prijs. Ik kan weer jaren vooruit. Dank hiervoor!
Mijn advies voor iedereen is: Gooi je haperende computer niet direct weg, maar ga eerst even langs bij Naicom voor goed en eerlijk advies.

door peter vermeule over Naicom
zeer tevreden klant

peter vermeule

van ochtend mijn computer gebracht
en van middag was hij al klaar
ze verdienen meer dan 10 steren
zoals altijd een supergoed advies en hij legt alles heel goed uit.
Wij komen hier al jaren.
Professioneel en vakbekwaam,
vriendelijk en hulpvaardig,
snel en een normale prijs.
en gaan altijd tevreden naar huis
Dus mensen mijn advies koop bij naicom
u zult er geen spijt van krijgen
zeker het aanraden waard!
en goed en vriendelijk personeel
ga zo door naicom mij raak je nooit kwijt

door m.terlouw over Naicom
Nieuwe PC

een nieuwe pc besteld, deze is snel geleverd en tegen een scherpe prijs en zoals ik hem wilde hebben. Werkt fantastisch en ben er zeer content mee.

door Tiki Eldridge over Naicom
'ouderwetse' service

De bekende grote elektronica winkels hebben veel voorraad maar (te) weinig personeel. Heb je een vraag dan moet je lang zoeken naar een winkelmedewerker, of je moet bij een balie in de rij gaan staan. Naicom geeft service op de 'ouderwetse' manier: direct beschikbaar om vragen te beantwoorden, super vriendelijk en deskundig. Ik kocht een tweedehands supersnelle DELL laptop, waar ik geheel tevreden en blij mee ben, heel fijne computer. Naicom gaf mij er een draadloze muis gratis bij. Thanks man!

door Tony over Naicom
Goed en eerlijk advies

Mijn computer weigerde op te starten. Deze was binnen een paar uur gerepareerd. Goede uitleg over het mankement en advies over beter computeronderhoud

door Lito over Naicom
Uitstekend geholpen

Mijn laptop was traag en is bij Naicom opgeknapt met een SSD-schijf en werkt weer als een tierelier !
Goed vakkundige service met een vlotte afhandeling.

Ik niet anders oordelen dan: ... uitstekend geholpen !

door Gerard over Naicom
Eerlijk advies!

Vandaag een gebruikte computer gekocht bij Naicom. Top geholpen en een eerlijk advies. Ik wilde het intern geheugen laten uitbreiden. Maar na een paar gerichte vragen kreeg ik het advies om het niet te doen, het standaard geheugen was ruim voldoende voor het gebruik. Waar vindt je nog zo’n zaak, waarbij men zo’n eerlijk advies geeft.

Page 1 of 54:
«
 
 
1
2
3
 
»