Computerwinkel

Zoekende naar dé computerwinkel van Rotterdam? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen. Naicom is als computerzaak sinds 1998 een begrip in Rotterdam en omgeving vanwege onze hoge service en lage prijzen. Wij zijn nog de oude vertrouwde klassieke computerwinkel zoals u hem kent. Daar waar u binnen kunt lopen om uw computer gerelateerde vragen te stellen en waar de specialisten nog écht de tijd voor u nemen. Voor de aanschaf van goedkope (tweedehands) computers en reparatie van uw kapotte pc of laptop staan wij graag voor u klaar in onze computerwinkel in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam!

Computerwinkel in Rotterdam? Naicom natuurlijk!

Vindt u het ook maar niets? Computers en randapparatuur via het internet kopen bij een online computershop en helemaal aan uw lot overgelaten worden? Geen service. Niemand die uw vragen beantwoordt. En nergens waar u terecht kunt als er zich een probleem voordoet met de computer of laptop? Begrijpelijk.

Computers zijn geweldige apparaten, maar oh-zo complex. De ene computer is ook de andere niet en het kan nog knap lastig zijn om de juiste pc of laptop aan te schaffen voor uw persoonlijke gebruiksdoeleinde. Zeker als u zelf niet goed thuis bent in alle Dual Core’s, Quad Core’s, RAM’s en gigabytes. Hier kan een computerwinkel u in bijstaan.

Computerwinkel Naicom in Rotterdam begrijpt dat wat hulp en advies wel handig is als u een nieuwe computer wilt aanschaffen. Vanuit ons pand aan de Benthuizerstraat helpen we u graag bij het kopen van een nieuwe of tweedehands computer. Staan we klaar om al uw vragen over pc’s, laptops en randapparatuur te beantwoorden. En lossen we veelvoorkomende computerproblemen moeiteloos voor u op middels onze computerreparatiedienst. Zelfs als u de computer helemaal niet bij ons heeft aangeschaft. Simpelweg omdat de techniek al moeilijk genoeg is. Laat een ervaren computerzaak u dan bijstaan in dit ingewikkelde technologische tijdperk.

Wat wij als computerzaak precies doen

Als ervaren computerwinkel hebben we de ontwikkelingen meegemaakt de afgelopen twee decennia. Van de supergrote pc kasten tot de piepkleine smartphone die de wereld definitief heeft veranderd. We weten dat lang niet iedereen deze technologische ontwikkelingen zo 1-2-3 kan bijbenen en daarom hebben we onszelf een doel gesteld: “Wij zijn er als computerzaak om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen op het gebied van computers en computergebruik.”

Verkoop van nieuwe en gebruikte pc’s en laptops

Dit houdt bijvoorbeeld in dat we in onze computerwinkel een groot aanbod hebben aan nieuwe computers in alle soorten en maten. Laptops en pc’s voor elk gebruiksdoeleinde en in uiteenlopende prijsklassen.

Maar ook voor tweedehands computers kunt u bij ons terecht. Onze eigen Technische Dienst brengt gebruikte computers weer tot leven. Ze kijken de 2dehands pc of laptop van onder tot boven na en vervangen waar nodig de hardware voor het nieuwste van het nieuwste. Deze refurbished computers kunnen precies hetzelfde als de nieuwste exemplaren. Maar zijn tegen een veel lagere kostprijs beschikbaar. En worden helemaal gebruiksklaar opgeleverd, mét garantie!

Ideaal dus voor de mensen die wél graag van een kwalitatieve computer gebruik willen maken, maar liever niet de hoofdprijs voor de laptop of pc betalen.

Randapparatuur en inktcartridges

Een professionele computerwinkel helpt u natuurlijk ook bij alle andere computergerelateerde zaken. Zoals accessoires (toetsenborden, beeldschermen, kabels, et cetera) en inktcartridges. Naast alle A-merken beschikken wij ook over cartridges van ons huismerk en vullen we oude inktcardridges desgewenst voor u bij in onze computerzaak aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam.

Computerreparatieservice

Onze computerreparatiedienst maakt onze computerwinkel compleet. Voor al uw problemen met laptops en pc’s kunt u bij ons terecht. Zelfs als de computer niet bij ons is aangeschaft. We repareren computers bij u thuis of bij ons in onze computerzaak aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam. Met onze computerreparatieservice ondersteunen we u bij veelvoorkomende computerproblemen als:

  • Trage pc’s en laptops
  • Computers die helemaal niet meer opstarten
  • Computers met geen of een zwart beeld
  • Hardware problemen
  • Problemen met internet of e-mail
  • Virussen, malware en Trojaanse paarden

Contact met computerwinkel Naicom in Rotterdam

Bent u toe aan een nieuwe pc of laptop? De mogelijkheden ontdekken rondom tweedehands computers? Of een probleem met uw computer door ons laten oplossen? Wij staan voor u klaar in onze computerwinkel!

Bezoek ons in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam, bel ons op 010 – 265 73 37 of neem online contact met ons op!