[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Gebruikte computers

Op zoek naar een specialist in gebruikte computers in Rotterdam en omgeving? Naicom is hét adres in Rotterdam voor gebruikte en tweedehands pc’s en laptops. Vanuit de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam verkopen wij verschillende merken refurbished en nieuwe computers tegen scherpe prijzen. Met onze reparatieservice en computerhulp zorgen we er tevens voor dat u altijd een adres heeft waar u op terug kunt vallen bij eventuele problemen met uw computer. Zelfs als u uw (2dehands) computer niet bij ons heeft aangeschaft!

Gebruikte computers in Rotterdam en omgeving

Waarom een dure pc of laptop nieuw kopen als u over dezelfde functionaliteiten kunt beschikken met een gebruikte computer? Dat is precies ons idee bij onze tweedehands en refurbished laptops en pc’s in Rotterdam.

Veel mensen besluiten een nieuwe computer aan te schaffen wanneer de oude pc of laptop traag begint te worden of andere mankementen begint te vertonen. Ja, de techniek ontwikkelt zich snel, maar dit houdt niet direct in dat het nieuwste meteen ook het beste is. Een gebruikte computer die door een expert weer nieuw leven krijgt ingeblazen doet precies hetzelfde als de nieuwe computer. Maar dan tegen een veel lagere aanschafprijs. Zo gek is het dus niet: een gebruikte pc of laptop kopen.

De gebruikte computers bij Naicom

De gebruikte computers in ons assortiment lopen uiteen qua merk en specificaties. De ene computer is de andere immers niet en u heeft waarschijnlijk een ander gebruiksdoeleinde met de tweedehands computer dan onze overige klanten. Samen met u onderzoeken we graag welke gebruikte computer het beste aansluit bij uw gebruik. Kiest u bijvoorbeeld liever voor een refurbished laptop of een gebruikte pc? Gaat het er om dat u basis handelingen kunt verrichten zoals e-mailen en internetten of wilt u bijvoorbeeld ook grafische games kunnen spelen op de gebruikte computer? Zaken die van invloed zijn op uw keuze en we staan daarbij graag klaar om u van advies te voorzien.

Ongeacht welke gebruikte computer uw uiteindelijke voorkeur heeft – hier kunt u altijd op rekenen wanneer u een tweedehands pc of laptop bij ons aanschaft:

  • Uitvoerig getest en beoordeeld;
  • Nagekeken en geassembleerd door onze technische dienst;
  • 12 maanden garantie op hardware;
  • Gratis overzetten van gegevens;
  • Gebruiksklare aflevering;
  • Volledig softwarepakket (Windows, Antivirus, Open Office, PowerDVD, Nero, Adobe Reader en Live Mail).

Direct contact opnemen.

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen

Actuele voorraad gebruikte computers

Onze voorraad gebruikte laptops en pc’s wisselt vrijwel dagelijks. Op onze website vindt u een indicatie van het soort gebruikte computers dat wij aanbieden en de bijbehorende richtprijzen, maar dit is niet ons actuele aanbod 2dehands computers.

Om teleurstellingen te voorkomen en u van het juiste advies te kunnen voorzien vragen we u om contact met ons op te nemen voor onze actuele voorraad gebruikte pc’s en laptops. Bel ons op 010 – 265 73 37 of neem via het online formulier contact met ons op. Nog beter: bezoek ons in ons filiaal aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam om het actuele aanbod gebruikte computers met eigen ogen te aanschouwen!

Over Naicom en onze gebruikte computers

Naicom is sinds 1998 een begrip in Rotterdam en omgeving als het om computerservice en de verkoop van (tweedehands) pc’s en laptops gaat. Wij zijn de ‘klassieke computerwinkel’ waar u binnenstapt om uw vragen te stellen, (gebruikte) computers in werking te zien en waar we uw oude inktcartridges nog gewoon in de winkel bijvullen.

De technologische ontwikkelingen omtrent computers en randapparatuur razen maar door en wij zijn graag het oude vertrouwde nest waar u altijd op terug kunt vallen. Voor de aanschaf van uw nieuwe (gebruikte) computer, maar bijvoorbeeld ook wanneer uw pc of laptop gerepareerd moet worden of wanneer u er zelf niet uitkomt met alle ingewikkelde e-mail en internetinstellingen.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, uw pc of laptop te repareren of u van onafhankelijk advies te voorzien bij de aanschaf van een gebruikte computer.

Bel ons op 010 – 265 73 37 neem online contact met ons op of bezoek ons in ons filiaal aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam!