[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Gebruikte laptops

Op zoek naar gebruikte laptops in Rotterdam en omgeving? Naicom is specialist in nieuwe en tweedehands computers. Vanuit onze winkel in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam bieden we service en onafhankelijk advies bij het aanschaffen van gebruikte laptops en pc’s.

Gebruikte laptops in Rotterdam en omgeving

Bent u woonachtig in Rotterdam of omgeving en op zoek naar een gebruikte laptop die weer zo goed als nieuw is gemaakt? Dan bent u bij Naicom aan het juiste adres. Wij verkopen nieuwe en tweedehands computers die door onze eigen Technische Dienst volledig worden nagekeken en getest. Defecte of verouderde onderdelen in de laptop worden vervangen zodat de gebruikte laptop weer als nieuw aanvoelt.

Wanneer u een 2dehands laptop bij ons aanschaft bent u altijd verzekerd van:

  • Een laptop die uitvoerig is nagekeken, getest en waar nodig gerepareerd;
  • 12 maanden garantie op de hardware;
  • een gebruiksklare refurbished laptop: plug and play;
  • bijgeleverde software als: Windows, Antivirus, Open Office, PowerDVD, Nero, Adobe reader en Live Mail;
  • gratis service: back-up en overzetten van bestanden van de oude computer naar de ‘nieuwe’ laptop.

Stel de aankoop van een gebruikte laptop niet langer uit en neem vandaag nog contact met ons op voor onze actuele voorraad tweedehands laptops. Bel ons op 010 – 265 73 37 of bezoek onze winkel in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam. Al uw vragen kunt u tevens stellen via ons online formulier.

Waarom een gebruikte laptop bij Naicom?

Sinds 1998 zijn wij een bekend begrip in het Oude Noorden in Rotterdam. Wij zijn nog de echte oude vertrouwde klassieke computerwinkel zoals u hem kent. Daar waar u spontaan binnenstapt om uw computer gerelateerde vraag te stellen of om gebruikte laptops en pc’s in actie te zien. Daar waar er tijd voor u wordt gemaakt om u van onafhankelijk advies en service te voorzien bij het aanschaffen van een nieuwe of een refurbished computer.

Naast onze verkoopactiviteiten zijn wij ook bekend als expert in computerreparatie. Wij repareren pc’s en laptops bij u thuis of bij ons in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam. Zelfs als de computer niet bij ons is aangeschaft.

De gebruikte laptops uit ons assortiment worden dan ook door onze eigen Technische Dienst volledig nagekeken, getest, beoordeeld en waar nodig voorzien van nieuwe hardware. We kunnen dus wel stellen dat we ALLES van computers en de bijbehorende hard- en software afweten en daarom hét adres in Rotterdam zijn voor uw ‘nieuwe’ gebruikte laptop.

Direct contact opnemen.

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen

Het actuele assortiment gebruikte laptops en pc’s

Het aanbod gebruikte computers op onze website is NIET het actuele aanbod. Vrijwel iedere dag maken wij mensen blij met een ‘nieuwe’ tweedehands computer en komen er nieuwe gebruikte laptops en pc’s binnen. Ons aanbod refurbished computers wisselt daarom snel en om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen voor het actuele aanbod gebruikte laptops en pc’s.

Het aanbod zoals te zien is op onze website dient als indicatie. Zodat u een beeld heeft van onze tweedehands computers, welke specificaties u ongeveer kunt verwachten en wat de richtprijs ongeveer is van een gebruikte laptop.

Graag voorzien wij u van persoonlijk advies bij ons in de winkel in Rotterdam zodat we een refurbished laptop voor u kunnen vinden die naadloos aansluit bij uw gebruiksdoeleinde. Iemand die zware grafische games wilt spelen met de laptop heeft immers een andere 2dehands laptop nodig dan iemand die de computer slechts wilt gebruiken voor basisfuncties als internetten en e-mailen.

Wij staan voor u klaar om u van onafhankelijk advies te voorzien bij het aanschaffen van een gebruikte laptop. Wacht daarom niet langer en bel ons snel op 010 – 265 73 37 of neem via het contact formulier contact met ons op om de actuele voorraad gebruikte laptops en pc’s te ontdekken. Nog beter misschien: bezoek ons direct in onze winkel aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam om het aanbod met eigen ogen te aanschouwen en in werking te zien!