[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Refurbished computers Rotterdam

Op zoek naar een specialist in refurbished computers in Rotterdam en omgeving? Naicom is hét adres in Rotterdam voor refurbished pc’s en laptops. We verkopen tweedehands computers tegen scherpe prijzen en ondersteunen u tevens met onze computer reparatie service als u problemen ondervindt met uw pc of laptop. Zelfs als u de (refurbished) computer niet bij ons heeft aangeschaft!

Refurbished computers in Rotterdam en omgeving

Een refurbished computer. Wat is dat nu precies? Vrij simpel. Het is een ander woord voor tweedehands of gebruikt. Naicom verkoopt dus 2dehands pc’s en laptops. Deze refurbished computers zijn weliswaar gebruikt, maar worden door onze Technische Dienst volledig nagekeken, getest en waar nodig gerepareerd. We vervangen oude onderdelen voor nieuwe en zorgen er voor dat u op die manier over een ‘gloednieuwe’ computer kunt beschikken, maar dan tegen een veel lagere kostprijs.

Wanneer u een refurbished computer bij ons aanschaft kunt u altijd rekenen op:

  • Gebruikte computers die helemaal nagekeken en getest worden door onze eigen Technische Dienst;
  • 12 maanden garantie op de hardware;
  • Bijgeleverde software als: Windows, Antivirus, Open Office, PowerDVD, Nero, Adobe reader en Live Mail;
  • Gratis service: overzetten van de oude bestanden naar de refurbished computer en gratis back-up;
  • Gebruiksklare computer. Plug and play.

Wacht niet langer met het aanschaffen van uw ‘nieuwe’ refurbished computer en neem contact met ons op voor de actuele voorraad. Bel ons snel op 010 – 265 73 37 of neem online contact met ons op. Nog beter: bezoek ons filiaal aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam om de refurbished pc’s en laptops in werking te zien!

Direct contact opnemen.

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen

Onze actuele voorraad refurbished computers

De tweedehands computers die u op onze website ziet dienen als indicatie. Zodat u een beeld heeft wat voor soort refurbished computers wij in het aanbod hebben, op welke specificaties u kunt rekenen en wat de richtprijs ongeveer is van een 2dehands pc of laptop. Het aanbod op de website is dus NIET ons actuele aanbod.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen voor onze actuele voorraad refurbished computers. Iedere dag komen er namelijk wel nieuwe gebruikte computers binnen en maken wij klanten blij met een refurbished pc of laptop. Om teleurstellingen te voorkomen belt u ons dus gewoon op 010 – 265 73 37 of bezoekt u ons aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam. Wij vertellen u graag alles over ons huidige aanbod tweedehands computers.

Naicom: klassieke service rondom computers

Computers zijn geweldige apparaten. Of ze nu spiksplinternieuw zijn of gebruikt en refurbished. Het zijn daarentegen ook ingewikkelde apparaten. Zeker wanneer er iets mis mee is weten veel mensen zich geen raad. Gelukkig zijn wij er als computerspecialist om u bij te staan.

We geven u graag persoonlijk advies bij de aanschaf van een refurbished pc of laptop, maar bieden met onze reparatieservice ook directe hulp bij veelvoorkomende computerproblemen. Dit doen we aan huis of bij ons op locatie in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam. Zelfs als u de computer niet bij ons heeft aangeschaft.

Ons filiaal in Rotterdam is het schoolvoorbeeld van de klassieke computerwinkel. De specialist waar u zomaar even binnenstapt om uw computer gerelateerde vraag te stellen of om onafhankelijk advies te krijgen bij het aanschaffen van een nieuwe of refurbished computer. Graag gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie. Hierbij worden wij niet gedreven door afgesloten contracten met leveranciers of producenten.

We kijken simpelweg naar wat het beste bij u past. Is dit een refurbished laptop van merk X? Helemaal prima. Heeft u toch meer aan een gebruikte desktop pc van merk Y. Ook goed. Wij zijn er voor u en helpen u graag bij het kopen van refurbished computers.

Stel daarom de aanschaf van uw ‘nieuwe’ tweedehands computer niet langer uit en neem snel contact met ons op om de actuele voorraad refurbished pc’s en laptops te achterhalen. Neem via het online formulier contact met ons op, bel ons op 010 – 265 73 37 of bezoek onze winkel in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam.