Refurbished laptops

Refurbished laptops gezocht in Rotterdam en omgeving? Naicom is dé computerspecialist in Rotterdam en biedt refurbished laptops en computers tegen zeer lage prijzen. In onze winkel in de Benthuizerstraat 10 a in het Oude Noorden in Rotterdam staan we voor u klaar om u van onafhankelijk advies te voorzien bij de aanschaf van een refurbished laptop.

Refurbished laptops in Rotterdam en omgeving

Bent u woonachtig in Rotterdam of omgeving en op zoek naar een specialist in refurbished laptops en tweedehands computers? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen. Wij verkopen gebruikte pc’s en laptops die door onze eigen Technische Dienst weer als nieuw zijn gemaakt.

Veel mensen kiezen er voor om een nieuwe computer aan te schaffen wanneer de oude pc of laptop mankementen beginnen te vertonen. Zonde als u het ons vraagt. De refurbished laptops uit ons aanbod kunnen namelijk precies hetzelfde als de nieuwste exemplaren en met een ruim aanbod van gebruikte laptops in verschillende klassen hebben wij altijd wel een tweedehands laptop die aansluit bij uw gebruiksdoeleinde.

De refurbished laptops uit ons aanbod zijn altijd:

  • Uitgebreid getest, beoordeeld en waar nodig gerepareerd door onze eigen Technische Dienst
  • Met 12 maanden garantie op hardware
  • Inclusief gratis service: back-up en overzetten van bestanden van de oude computer naar de refurbished laptop
  • Gebruiksklaar: plug and play
  • Met software als Windows, Antivirus, OpenOffice, PowerDVD, Nero, Adobe reader en Live Mail

Kies vandaag nog voor een kwalitatieve laptop tegen een lage prijs en ontdek ons actuele aanbod refurbished laptops. Bel ons snel op 010 – 265 73 37neem online contact met ons op of bezoek onze winkel in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam!

Direct contact opnemen.

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen

Het actuele aanbod refurbished laptops

De refurbished laptops en pc’s die u op onze website ziet zijn NIET ons actuele aanbod tweedehands computers. Deze dienen ter indicatie zodat u een idee kunt vormen welke merken refurbished laptops wij aanbieden, welke specificaties deze computers hebben en wat de richtprijs ongeveer is van een 2dehands laptop.

Vrijwel dagelijks maken wij mensen blij met een ‘nieuwe’ refurbished laptop en komen er nieuwe gebruikte computers bij ons binnen. Het aanbod varieert dus en daarom verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om het actuele aanbod refurbished laptops en pc’s te ontdekken. Wij vertellen u graag alles over ons huidige assortiment tweedehands computers en voorzien u graag van onafhankelijk advies bij de aankoop van een gebruikte laptop of pc.

Waarom een refurbished laptop bij Naicom?

Een refurbished laptop of gebruikte pc is dus een goede keuze t.o.v. een gloednieuwe computer. Ze kunnen precies hetzelfde, maar dan tegen een lagere aanschafprijs. Al onze computers worden volledig nagekeken door onze eigen Technische Dienst en zodoende kunnen we gebruikte computers mét garantie leveren.

Naicom is al sinds 1998 een wijdverbreid begrip in Rotterdam. Wij zijn nog echt de oude klassieke computerwinkel zoals u hem kent. Die winkel met specialisten waar u zomaar even binnenstapt om uw vragen te stellen over computers en gerelateerde onderwerpen. Waar u uw inktcartridges bij laat vullen of de refurbished computers in levende lijve aan het werk kunt zien.

Vanuit de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam bieden wij service en advies zoals u dat alleen van de oude vertrouwde computerwinkel kent. Wij worden niet gedreven door afgesloten contracten met leveranciers en producenten. Wij nemen nog graag de tijd voor u om u van écht onafhankelijk advies te voorzien. Samen met u kijken we naar het gebruiksdoeleinde wat u heeft met de refurbished laptop en stemmen ons advies daarop af. En gaat er vroeg of laat iets mis met uw computer, dan staat onze computerreparatieservice voor u klaar om uw probleem te verhelpen. Zelfs als de computer niet eens bij ons is aangeschaft. Service. Met een hoofdletter dus!

Wacht daarom niet langer en vraag ons snel naar het actuele aanbod refurbished laptops en pc’s. Bel ons op 010 – 265 73 37 of gebruik het online formulier, maar nog beter: bezoek onze computerwinkel in de Benthuizerstraat 10a in het Oude Noorden van Rotterdam om de collectie tweedehands computers zelf aan het werk te zien!