[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Tweedehands computers

Tweedehands computers gezocht in Rotterdam en omgeving? Naicom is leverancier van nieuwe en tweedehands computers en helpt u graag vanuit ons pand aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam. Wij hebben verschillende tweedehands computers en laptops van diverse merken in het assortiment,  zodat er altijd wel een gebruikte computer tussen zit die aansluit bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Tweedehands computers in Rotterdam en omgeving

Computers zijn dure apparaten. Zeker als u besluit het nieuwste van het nieuwste aan te schaffen. Onnodig vinden wij. Een tweedehands computer kan namelijk precies hetzelfde als de dure nieuwe exemplaren, maar dan tegen een veel lagere prijs.

Doorgaans schaffen mensen direct een nieuwe computer aan wanneer de oude laptop of pc mankementen begint te vertonen. Maar waarom zou u de hoofdprijs voor een nieuwe computer betalen als u met een tweedehands pc of laptop over dezelfde functionaliteiten kunt beschikken? Om die reden verkopen wij vanuit ons pand in Rotterdam tweedehands en refurbished computers. Gebruikt, maar altijd tiptop in orde en mét garantie.

De tweedehands computers die wij verkopen zijn altijd:

  • Nagekeken, geassembleerd, getest en beoordeeld door onze eigen Technische Dienst
  • Met 12 maanden garantie op hardware
  • Met gratis service: back-up en het overzetten van bestanden
  • Incl. software als: Windows, Antivirus, Open Office, PowerdDVD, Nero, Adobe reader en Live Mail
  • Plug & Play: helemaal gebruiksklaar afgeleverd

Bel ons snel op 010 – 265 73 37 of neem online contact met ons op om de actuele voorraad tweedehands computers te achterhalen of bezoek ons in ons filiaal aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam om de gebruikte pc’s en laptops in werking te zien!

Direct contact opnemen.

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen

Naicom: onafhankelijk advies over tweedehands computers

In ons assortiment treft u altijd diverse uiteenlopende computers. Laptops en pc’s met verschillende specificaties, van verschillende merken en in verschillende prijsklassen. Omdat u waarschijnlijk een ander gebruiksdoeleinde met de tweedehands computer heeft dan onze overige klanten.

We gaan graag samen met u op zoek naar de beste refurbished computer voor uw persoonlijk situatie. Heeft u bijvoorbeeld meer baat bij een tweedehands laptop of juist een gebruikte desktop computer? Gaat u de 2dehands computer ‘slechts’ gebruiken voor basis functionaliteiten als e-mail en internet of bent u van plan (zware) grafische games te gaan spelen op de nieuwe tweedehands computer? We helpen u graag dit soort vragen te beantwoorden middels onafhankelijk advies over onze tweedehands computers.

Actueel aanbod 2dehands computers

Ons assortiment tweedehands computers wisselt regelmatig. Bijna iedere dag worden er wel 2dehands computers verkocht en komen er gebruikte laptops en pc’s bij ons binnen. Het aanbod tweedehands computers wat u op onze website ziet is dan ook niet het actuele assortiment gebruikte pc’s en laptops. Het is om u te laten zien wat voor soort tweedehands computers wij aanbieden, welke specificaties u kunt verwachten en met welke richtprijs u rekening kunt houden.

Wij vragen u vriendelijk om contact met ons op te nemen voor het actuele aanbod tweedehands computers om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Bel ons snel op 010 – 265 73 37, gebruik het online formulier of bezoek ons in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam om ons actuele assortiment 2dehands computers te ontdekken!

Over Naicom

U kent vast de oude ‘klassieke computerwinkel’ nog wel. Waar u even binnenstapte om uw vragen over pc’s of laptops te stellen of om uw oude inktcartridges bij te laten vullen. We kunnen u vertellen dat die oude vertrouwde klassieke computerwinkel nooit is weggeweest. Die zit namelijk nog steeds in de Benthuizerstraat 10a en is genaamd Naicom!

In een tijd waarin de technologische ontwikkelingen ons om de oren vliegen zijn wij graag de thuisbasis waar u terecht kunt voor onafhankelijk advies als u toe bent aan een nieuwe (tweedehands) computer. Ondervindt u problemen met uw pc of laptop? Ook dan bieden wij graag de helpende hand. Wij repareren (2dehands) computers van alle merken bij u thuis of in ons filiaal in Rotterdam. Zelfs wanneer de pc of laptop niet bij ons is aangeschaft. Service vinden wij dat. Omdat het in dit technologische tijdperk voor u al moeilijk genoeg is.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor onafhankelijk advies bij de aanschaf van uw tweedehands computer of voor hulp en ondersteuning bij uw huidige computer. Bel ons snel op 010 – 265 73 37, neem contact met ons op via het online formulier of bezoek ons in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam!