Laptop reparatie

Laptop reparatie gezocht in Rotterdam en omgeving? Naicom.nl is expert in computer reparatie en repareert uw laptop bij ons op locatie in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam. Daarbij hoeft uw laptop niet een bij ons gekocht te zijn om hem door ons te laten maken. Daarbij  zijn wij in staat om alle merken en modellen laptops doorgaans binnen 2 werkdagen te repareren. Zeg snel vaarwel tegen uw kapotte laptop en laat onze specialisten uw computer weer tot leven brengen middels onze laptop service!

Laptop reparatie in Rotterdam en omgeving

Woonachtig in Rotterdam of omgeving en heeft u een kapotte laptop in de kast liggen die u vanwege het defect niet meer kunt gebruiken? Laat de laptop dan door onze experts maken en geniet in no-time weer van de gerepareerde laptop. 80% van de laptopreparaties geschiedt binnen twee werkdagen.

Zowel voor hardware matige problemen als problemen met de software op uw laptop kunt u onze laptophulp inschakelen. Wij bieden hulp en ondersteuning bij veel voorkomende laptopproblemen als:

  • Een laptop die niet meer opstart
  • Trage laptops
  • Zwart- of geen beeld
  • Virussen
  • Internet- of e-mailproblemen
  • Hardwareproblemen

Erger uzelf niet langer aan de defecte laptop en laat onze specialisten uw laptop repareren. Bel ons snel op 010 – 265 73 37 om direct een afspraak in te plannen of reserveer hier uw plek online!

Direct contact opnemen.

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen

Waarom laptop reparatie bij Naicom?

Een laptop repareren is niet iets wat veel mensen zelf doen, vanwaar laptophulp regelmatig gewenst is. Met een ‘gewone’ desktop PC durven sommige mensen het nog wel aan, maar een laptop is andere koek. Alle componenten en onderdelen in een laptop zijn op zo’n wijze in elkaar gezet en verbonden, dat het apparaat het apparaat is geworden waar zoveel mensen dankbaar gebruik van maken: licht, compact en daardoor eenvoudig overal mee naar toe te nemen. Logisch dat u aan zo’n ingewikkeld stukje techniek liever niet zelf gaat sleutelen en een professionele laptopservice in wilt schakelen.

Naast onze computerreparatie service verkopen we bij Naicom ook (tweedehands) computers. Deze PC’s en laptop’s worden door ons assemblageteam zelf geassembleerd. We weten dus werkelijk alles over de hard- en software van laptops en pc’s en zetten deze kennis graag in om uw laptop te repareren.

Maakt direct een afspraak!

Blaas uw kapotte laptop daarom vandaag nog nieuw leven in en laat ons de laptop repareren. Bel ons op 010 – 265 73 37 om een afspraak in te plannen, reserveer direct uw plek online of bezoek ons in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam!

Hoe wij uw laptop maken

Wanneer u uw laptop door ons wilt laten repareren, dan kunt u uw laptop bij ons langs brengen zonder afspraak. De meeste reparaties worden binnen 24 uur  behandeld.

Het voordeel van een laptop is natuurlijk dat u deze niet los hoeft te koppelen wanneer deze gerepareerd moet worden. Dit maakt het repareren van een laptop een stukje gemakkelijker dan het wegbrengen en laten repareren van een desktop PC. In 80% van de gevallen repareert onze service de laptop binnen 2 dagen.

Voordat we aan de slag gaan met de reparatie van uw laptop onderzoeken we eerst het probleem, waarna u van ons een prijsopgave ontvangt. Zo wordt voor u inzichtelijk welke stappen wij gaan nemen om uw laptop weer zo goed als nieuw te maken, welk prijskaartje hier aan hangt en wat het bijkomende kostenplaatje voor de laptopservice is. Hiermee onderscheiden wij ons van veel andere computerreparatie diensten. Dat u niet over de kennis en middelen beschikt om een laptop vakkundig te repareren, wilt namelijk niet zeggen dat u niet precies mag weten wat er daadwerkelijk gerepareerd wordt en hoeveel dit dan exact kost. Naicom Systems is wat dat betreft groot voorstander van transparantie bij laptop reparatie en biedt u een duidelijk inzicht in onze werkwijze.

Besluit u na het ontvangen van de prijsopgave de laptop door ons te laten repareren? Dan vervallen ook de onderzoekskosten à € 20,- nog eens. Wij nemen deze kosten geheel voor onze eigen rekening als u ons inschakelt voor de laptopreparatie.