[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Computer Service

Is uw PC of laptop kapot en bent u daarom op zoek naar computer service in Rotterdam en omgeving? Naicom.nl repareert uw kapotte computer bij u op locatie of in ons pand aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam. Blaas uw defecte computer weer nieuw leven in en laat uw PC of laptop maken middels onze computer reparatie service.

Computer service in Rotterdam en omgeving

Woont u in Rotterdam en omgeving en kunt u vanwege een defect geen gebruik meer maken van uw PC of laptop? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen. Naicom repareert uw kapotte computer doorgaans binnen 2 werkdagen middels onze computer service en dit doen we gewoon bij u thuis of bij ons op locatie. Wij bieden met onze PC service hulp bij veel voorkomende computerproblemen als:

  • Trage computers
  • PC’s of laptops die helemaal niet meer opstarten
  • Computers met zwart- of helemaal geen beeld
  • Virussen of malware
  • E-mail- of internetproblemen
  • Hardwareproblemen

Erger uzelf niet langer aan uw kapotte computer en schakel vandaag nog onze computer service in om uw laptop of PC te laten maken door onze professionals. Bel ons op 010 – 265 73 37 om direct een afspraak in te plannen of reserveer uw plek eenvoudig online!

Waarom de computerservice van Naicom?

Vaak is het aan te raden uw computer te laten maken door een professional. Computers zijn ingewikkelde apparaten. Niet veel mensen beschikken over de kennis en de middelen om een PC of laptop zelf te repareren. De computer laten repareren door een professional is doorgaans dus de meest verstandige zet. Zo weet u immers zeker dat de computer reparatie vakkundig zal geschieden.

Bij Naicom repareren we niet alleen computers. We verkopen ook (tweedehands) computers. Deze computers worden door onze eigen Technische Dienst geassembleerd. We weten dan ook qua hard- en software alles af van computers en zetten deze kennis graag in om via onze pc service uw computer of laptop vakkundig te repareren.

Hoe werkt onze PC service?

Als u besluit gebruik te maken van onze computer service om uw kapotte PC of laptop te laten repareren, heeft u twee mogelijkheden:

  • Computerservice thuis
  • Computerservice in ons filiaal te Roterdam

Computerservice thuis

Bij de computerservice bij u thuis hoeft u zelf verder niets te doen. U hoeft de PC niet los te koppelen en natuurlijk ook niet weg te brengen. Hiermee bespaart u tijd en geld. Veel van de veelvoorkomende computerproblemen zijn vaak in no-time verholpen door onze computer service. Zo kunt u vaak dezelfde dag al weer gebruik maken van uw kapotte PC of laptop. Ons tarief voor de PC service bij u thuis is € 35,- per uur.

Computerservice in ons filiaal

U kunt er echter ook voor kiezen om de computer in ons filiaal in Rotterdam te laten maken. 80% van de defecte laptops en PC’s repareren wij binnen 2 werkdagen. Ook hier kunt u dus al weer snel gebruik maken van de defecte computer dankzij onze computer service.

Direct contact opnemen.

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen

Hoe wij uw computer maken

Nog voordat wij aan de slag gaan met het maken (de reparatie) van de kapotte laptop of PC, ontvangt u van ons een prijsopgave. Zo wordt voor u duidelijk wat er precies mankeert aan de computer en welke stappen wij gaan ondernemen om de computer te repareren. U ontvangt van ons een duidelijk overzicht van onze werkzaamheden én van de eventuele onderdelen die vervangen moeten worden in de PC of laptop, inclusief de kostprijs van de betreffende onderdelen.

Besluit u vervolgens om gebruik te maken van onze computerservice en de PC of laptop te laten repareren door onze experts? Dan nemen wij de onderzoekskosten à € 20,- voor onze rekening.

Wacht daarom niet langer met het repareren van uw kapotte PC of laptop en laat onze deskundige computer service uw computer weer als nieuw maken. Bel ons snel op 010 – 265 73 37 om een afspraak in te plannen, reserveer hier uw plek eenvoudig online of bezoek ons in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam!