[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Computerhulp

Computerhulp nodig in Rotterdam en omgeving? Naicom.nl repareert computers bij u thuis of in ons filiaal aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam. Wij bieden hulp bij veelvoorkomende computerproblemen en staan met onze computerservice voor u klaar om reparaties aan uw pc of laptop uit te voeren en al uw vragen te beantwoorden. Laat uw computer daarom maken door Naicom Systems!

Computerhulp in Rotterdam en omgeving

Woont u in Rotterdam en omgeving en bent u op zoek naar computerhulp? Bijvoorbeeld omdat uw pc of laptop defect is of omdat u problemen ondervindt met uw internet of e-mail? Naicom staat graag voor u klaar en biedt computerhulp bij veelvoorkomende computerproblemen als:

  • Niet opstartende computers
  • Trage pc’s of laptops
  • Geen- of zwart beeld
  • Virussen en malware
  • Internet- en e-mailproblemen
  • Defecte hardware

Stop met u nog langer ergeren aan de problemen die u met uw computer ondervindt en schakel onze computerhulp in om het probleem op te lossen. Bel ons snel op 010 – 265 73 37 of neem via het contactformulier contact met ons op!

Direct contact opnemen.

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen

Waarom computerhulp van Naicom?

Pc’s en laptop’s zijn prachtige apparaten. Zolang ze werken tenminste. Begint de computer mankementen te vertonen dan weten veel mensen zich geen raad. Niet gek, want het is en blijft een complex stukje techniek. Daar sleutel je natuurlijk liever niet zelf aan als u niet over de kennis en middelen beschikt om computerproblemen vakkundig op te lossen.

Bij Naicom bieden we niet alleen computerhulp en repareren we niet alleen laptops en pc’s. We verkopen ook (tweedehands) computers. Deze computers worden handmatig door onze eigen Technische Dienst geassembleerd. We weten dus op het gebied van hardware en software van computers alles af en zetten deze kennis graag in om uw computerproblemen op te lossen. Zelfs als uw pc of laptop niet bij ons is aangeschaft en ongeacht welk merk computer u heeft.

Hoe werkt onze computerhulp?

Hoe onze computerservice precies werkt is afhankelijk van welke problemen u ondervindt met uw pc of laptop. Voor (eenvoudige) vragen bent u bijvoorbeeld van harte welkom in ons filiaal aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam of kunt u telefonisch contact opnemen via 010 – 265 73 37.

Gaat het om reparatie van een computer? Dan heeft u in principe twee mogelijkheden:

  • Computerhulp bij u thuis
  • Computerhulp bij ons op locatie

Service bij u thuis

Wij kunnen hulp bieden met computerproblemen en uw pc of laptop repareren zonder dat u daarvoor zelf de deur uit hoeft. Wij komen gewoon bij u thuis om de problemen op te lossen. U hoeft dus niet de computer helemaal los te koppelen en ook niet naar ons filiaal in Rotterdam af te reizen. Zo bespaart u geld en tijd en in de meeste gevallen is de computer in een mum van tijd weer als nieuw. Onze computerhulp aan huis is al mogelijk vanaf € 35,- per uur.

Hulp in ons filiaal

Kiest u er liever voor om uw pc of laptop bij ons op locatie te laten repareren? Dan is in 80% van de gevallen binnen twee werkdagen uw computer weer als nieuw.

Het proces

Voordat we beginnen met het repareren van de computer ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. In een transparant overzicht laten we u zien wat er mis is met de pc of laptop, welke stappen wij gaan nemen om de computerproblemen op te lossen en hoeveel de onderdelen kosten die eventueel vervangen moeten worden. Zo weet u van tevoren altijd waar u aan toe bent met onze computerhulp en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Besluit u vervolgens om het computerprobleem door onze experts op te laten lossen, dan nemen wij de onderzoekskosten à € 20,- ook nog eens voor onze rekening.

Wacht dus niet langer met uw pc, blaas deze nieuw leven in en schakel onze computerhulp in om uw probleem op te lossen. Bel ons snel op 010 – 265 73 37, neem via hier contact met ons op of bezoek ons in ons pand aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam!