[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Laptop service

Op zoek naar een betrouwbare laptop service in Rotterdam en omgeving? Omdat uw laptop bijvoorbeeld kapot of erg traag is? Naicom.nl biedt laptop service bij u thuis of in ons filiaal aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam. Wij repareren laptops van alle merken. Zelfs als de computer niet bij ons is aangeschaft. Laat uw laptop daarom maken door Naicom Systems en schakel onze laptop service in!

Laptop service in Rotterdam en omgeving

Bent u woonachtig in Rotterdam of omgeving en bent u op zoek naar een specialist die u service kan bieden rondom uw laptop? Naicom biedt een professionele laptop service waarbij wij veel voorkomende computerproblemen verhelpen. Wij maken uw laptop bij u thuis of bij ons op locatie in Rotterdam.

Met onze laptop service bestaat uit het oplossen van problemen bij:

  • Trage laptops
  • Niet opstartende laptops
  • Zwart- of geen beeld
  • Virussen en malware
  • Internet en e-mail
  • Hardware

Voorkom dat u zich nog langer ergert aan uw defecte laptop en maak vandaag nog gebruik van onze deskundige laptop service. Bel ons snel op 010 – 265 73 37 of maak direct online een afspraak met onze Technische Dienst!

Direct contact opnemen.

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen

Waarom laptopservice bij Naicom?

Computers zijn geweldige apparaten. Met één klik bevindt u zich in een compleet andere wereld. De mogelijkheden zijn eindeloos. Totdat de laptop problemen begint te vertonen. Dan beginnen de ergernissen. Een laptop is immers een ingewikkeld stukje techniek waar niet veel mensen graag zelf aan sleutelen. De onderdelen en componenten zijn op precieze wijze samengesteld waardoor een laptop het apparaat is geworden wat we allemaal zo graag gebruiken: klein en compact, maar zeer krachtig en ideaal voor onderweg.

Bij Naicom bieden we niet alleen laptop service en reparatie aan computers. We verkopen ook (tweedehands) pc’s en laptops. Deze computers worden door onze eigen Technische Dienst gecontroleerd, geassembleerd en geïnstalleerd. We beschikken dan ook over ruime kennis omtrent hardware en software van alle merken laptops die er beschikbaar zijn en zetten deze kennis graag in om uw laptopproblemen te verhelpen. Al met al een volledige laptop service.

Hoe werkt onze laptop service?

De werking van onze laptop service is afhankelijk van de problemen die u ondervindt met uw laptop. Voor (eenvoudige) vragen bent u bijvoorbeeld van harte welkom in ons filiaal aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam of kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze specialisten via 010 – 265 73 37.

Is het noodzaak dat de laptop gerepareerd wordt, dan kunt u onze laptop service op twee manieren inschakelen:

  • Laptop service bij u thuis
  • Laptop service bij ons op locatie

Laptop service bij u thuis

Wij komen graag bij u thuis om uw kapotte laptop te repareren. U hoeft dus zelf de deur niet uit en bespaart hiermee tijd en geld. Wij repareren uw defecte laptop al vanaf € 35,- per uur aan huis. Ook als u uw laptop niet bij ons heeft aangeschaft en ongeacht welk merk laptop u heeft.

Laptop service bij ons op locatie

Met onze laptopservice in ons pand in Rotterdam repareren wij 80% van de laptops binnen twee werkdagen. Zo kunt u dus al weer snel gebruik maken van de gerepareerde laptop.

Het proces

Nog voordat we met onze laptop service aan de slag gaan met het repareren van de kapotte laptop, ontvangt u van ons een prijsopgave. We bieden u een transparant overzicht, laten duidelijk zien wat er mankeert aan de laptop en geven inzage in welke stappen wij moeten ondernemen om de laptop weer als nieuw te maken. Ook vertellen we u duidelijk welke componenten vervangen dienen te worden en wat deze computer onderdelen precies kosten. Bij Naicom zijn we voor transparantie. Juist omdat dit in de praktijk elders nog wel eens niet het geval blijkt te zijn. Dat u niet over de kennis en middelen beschikt om uw laptop zelf te repareren, betekent immers niet dat een specialist die dit wél kan, misbruik mag maken van uw onwetendheid. Naicom onderscheidt zich daarom maar wat graag van andere laptopservices met deze transparante manier van werken.

Besluit u na het ontvangen van de prijsopgave gebruik te maken van onze laptopservice? Dan nemen wij ook nog eens de onderzoekskosten à € 20,- voor onze rekening. Ook dat hoort volgens ons namelijk gewoon bij service.

Direct gebruikmaken van onze laptopservice

Wacht niet langer met het laten repareren van uw defecte laptop en maak snel gebruik van onze laptopservice. Bel ons op 010 – 265 73 37,  plan uw afspraak online in of bezoek ons in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam!