[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Laptophulp

Op zoek naar professionele laptophulp in Rotterdam en omgeving? Naicom Systems biedt hulp en ondersteuning bij tal van problemen die u met uw laptop kunt ondervinden, alsmede de reparatie ervan. Wij bieden u graag laptophulp bij u thuis of bij ons op locatie in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam. Zelfs als u uw laptop niet bij ons heeft aangeschaft. Laat uw laptop daarom maken door Naicom Systems en schakel onze laptophulp in!

Laptophulp in Rotterdam en omgeving

Bent u woonachtig in Rotterdam of omgeving en op zoek naar een expert die u kan helpen bij problemen die u ondervindt met uw pc of laptop? Dan is de laptophulp van Naicom een uitkomst. Wij repareren laptops van alle merken en bieden hulp en ondersteuning bij tal van veelvoorkomende laptopproblemen als:

  • Laptops die erg traag zijn
  • Laptops met zwart of geen beeld
  • Laptops die helemaal niet meer opstarten
  • Virussen, malware en Trojaanse paarden
  • Problemen met e-mail of internet
  • Hardware problemen aan de laptop

Laptophulp kan bij ons gewoon bij u thuis of bij ons op locatie. Wacht dan ook niet langer met het laten maken van uw defecte laptop en schakel onze professionele laptopservice in. Bel ons op 010 – 265 73 37 om een afspraak in te plannen of plan uw reparatie direct online in!

Direct contact opnemen.

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen

Waarom laptophulp bij Naicom Systems?

Laptops zijn geweldige apparaten. Krachtig, maar toch compact en licht van gewicht. Waar u WIFI en elektriciteit heeft, kunt u de wereld over met uw laptop. Geweldig! Totdat het apparaat mankementen begint te vertonen. Dan zitten de meeste mensen al snel met de handen in het haar. Een laptop is immers een ingewikkeld stukje techniek waar de meeste mensen liever niet zelf aan gaan sleutelen. Het is daarom aan te raden uw laptop te laten maken door een professional.

Bij Naicom Systems repareren we niet alleen laptops. We verkopen ook (tweedehands) laptops. Deze computers worden door onze eigen Technische Dienst helemaal nagekeken en geassembleerd. We hebben dan ook alle kennis en middelen in huis om laptops van alle merken moeiteloos te repareren. Ook als de laptop niet bij ons is aangeschaft.

Hoe werkt onze laptophulp?

Hoe de laptophulp precies werkt is afhankelijk van het probleem wat u ondervindt met uw laptop. Voor kleine probleempjes en vragen kunnen we in veel gevallen telefonische ondersteuning bieden of uw vragen beantwoorden in ons pand aan de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam.

Voor grotere problemen met uw laptop zullen we de laptop moeten repareren middels onze laptopservice. Hierbij heeft u 2 mogelijkheden:

  • Laptophulp aan huis
  • Laptophulp bij ons op locatie

Wij komen graag bij u thuis om uw te helpen met uw laptop. Dit kan al vanaf € 35,- per uur, waarbij wij veel van de veelvoorkomende problemen in no-time verholpen hebben. Met de laptophulp aan huis bespaart u dus tijd en geld. U hoeft niet naar ons filiaal af te reizen, geen parkeergeld te betalen en beschikt doorgaans dezelfde dag al weer over uw gerepareerde laptop.

Met onze laptophulp in onze winkel in Rotterdam repareren wij 80% van de computers binnen twee werkdagen. U brengt de laptop bij ons, waarna we gaan onderzoeken wat het probleem is en onderzoeken hoe we uw laptop gaan maken. Ook hier heeft u dus uw laptop in een mum van tijd weer terug.

Vrijblijvende prijsopgave zorgt voor transparantie

Voordat we met onze laptophulp uw computer gaan repareren, ontvangt u van ons altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave. We geven u een duidelijk inzicht in de stappen die we moeten nemen om uw laptop weer als nieuw te krijgen en vermelden ook de precieze kosten van onderdelen indien deze vervangen moeten worden. Zo bieden we u transparantie in het reparatieproces van uw laptop. Dat u zelf niet over de kennis en middelen beschikt om de laptop te repareren wilt immers niet zeggen dat u niet precies mag weten hoeveel de laptopreparatie kost. Naicom onderscheidt zich maar wat graag op dit punt ten opzichte van andere laptopservices in Rotterdam en omgeving.

Besluit u vervolgens aan de hand van de prijsopgave om de laptop door ons te laten maken? Dan vervallen ook nog eens de onderzoekskosten à € 20,-.

Stop daarom direct met u nog langer ergeren aan uw kapotte laptop en laat onze experts van de laptophulp uw computer repareren. Bel ons snel op 010 – 265 73 37 plan uw afspraak hier online in of bezoek ons filiaal in de Benthuizerstraat 10a in Rotterdam!